Blog

De herfst begint, laten we buiten zwemmen !

De dagen zijn al een flink pak korter en we springen niet meer spontaan in onze korte broek als we de deur uit moeten. Maar in zwembroek en zwempak de tuin in hollen om een paar baantjes te zwemmen, dat kan niemand ons de komende maanden afnemen. De TidalFit swimspa in onze tuin staat het jaar rond gebruiksklaar voor ontspanning en sportief plezier.

Lees verder »

Een sauna pod, een cocon waarin je hergeboren wordt

Laat mij maar meteen met de deur in huis vallen: ik had nog nooit over een Sauna Pod gehoord. Die ‘pod’ deed mij vaagweg denken aan de tablet waarmee ik vanuit mijn handpalm wel eens de wereld bekijk, ware het niet dat de link met wellness mij toch wat ver gezocht leek. Een ‘pod’ is echter ook een ander woord voor cocon, een truukje van de natuur waarin een insect zich in alle rust op een hergeboorte in een ander gedaante kan voorbereiden. 

Lees verder »

Jacuzzi’s die je wellnessbeleving een tandje hoger schakelen

We moeten het niet nodeloos ingewikkeld maken: je lichaam onderdompelen in een jacuzzi is gewoon zalig. Alleen dat is al een voldoende reden om met onze Artesian Spas te komen kennismaken. Als je net als de meerderheid van de mensen geregeld last hebt van stressverschijnselen, dan is zo een jacuzzi misschien wel het geheime middel om, wanneer je dat maar wil, op de ontspan-knop te kunnen drukken.

Lees verder »

Vurige liefde voor knetterend vuur

Onze sauna’s, hammams en jacuzzi’s zijn gebruiksvriendelijke en technologische pareltjes die we volledig aan uw wensen kunnen aanpassen en die zorgzaam omgaan met energie. Een druk op de knop en je wordt ondergedompeld in een zalige wereld. En toch … misschien is dat niet waar je naar op zoek bent. Misschien zoek je onthaasting door bezig te zijn met echt knetterend vuur en de directe warmte van een vlam.

Lees verder »

Recente artikelen