We moeten het niet nodeloos ingewikkeld maken: je lichaam onderdompelen in een jacuzzi is gewoon zalig. Alleen dat is al een voldoende reden om met onze Artesian Spas te komen kennismaken. Als je net als de meerderheid van de mensen geregeld last hebt van stressverschijnselen, dan is zo een jacuzzi misschien wel het geheime middel om, wanneer je dat maar wil, op de ontspan-knop te kunnen drukken.

Watertherapie in combinatie met warmte is al eeuwen een beproefde remedie om te ontspannen. Het effect wordt nog versterkt wanneer je lichaam in het water ondergedompeld wordt en je spieren en gewrichten de kans krijgen om ook letterlijk minder druk te ondervinden.

In een jacuzzi komen al die weldadige effecten samen. De massagejets in onze Artesian Spas zijn bovendien zodanig geplaatst dat ze direct inwerken op stresszones zoals nek, schouders en onderrug. De schakelloze motoren die we daarvoor gebruiken zijn trouwens uiterst stil zodat ze je rust niet verstoren.

Op je terras of in de tuin 

Het is een misverstand dat een jacuzzi enkel haalbaar is voor mensen met een groot terras. In elk van de vier reeksen die we aanbieden, zijn modellen beschikbaar die evengoed thuishoren op een dakterras of in de tuin. We kunnen de toestellen zelfs ingraven zodat je er gemakkelijk en zonder trapje in en uit kan stappen. Elk model kan uitgerust worden met extra opties zoals een waterval, extra LED-verlichting, een premium geluidssysteem en nog veel meer.

Plaatsen en onderhouden zonder stress

Nadat je je keuze gemaakt hebt, regelen we alles tot in de puntjes om je toestel te plaatsen op je droomplek. Als het nodig is, doen we dat met een hijskraan. 

Het zou echter een beetje absurd zijn mochten we een probaat middel tegen stress-symptomen aanprijzen dat achteraf stress veroorzaakt omdat je op zoek moet gaan naar producten om je wellnesstoestel te onderhouden of te herstellen. Daarom geven we je de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten zodat je toestel steeds gebruiksklaar zal staan om alleen, met je gezin of samen met vrienden heerlijk in te ontspannen. 

Doe je het onderhoud liever zelf, dan kan je voor onderhoudskits en filters altijd bij ons terecht. We hebben die altijd in voorraad. Ook voor een nieuw trapje of een nieuwe cover kan je op Sofitys rekenen.

Wil je meer weten? Kom eens langs in onze toonzaal. We vinden het handig als je eerst een seintje geeft, dan kunnen we je in optimale omstandigheden ons aanbod tonen.


Maak een afspraak