De zuiverende combinatie van warmte en water in de stoomdouche of hammam

Als je niet zo een fan bent van saunabeurten is de hammam wellicht iets voor jou. Heb je niet de ruimte voor een Turks stoombad op maat, dan is een standaard stoomcabine bovendien een handig alternatief. In een sauna kan de temperatuur oplopen tot 90 graden terwijl het in een hammam of stoomcabine niet warmer wordt dan 48 graden. 

De stoom kan je verrijken met bijvoorbeeld eucalyptus stoommelk, een verfrissende combinatie van de etherische oliën uit eucalyptus en pepermunt, die heilzaam zijn bij verkoudheden. Daardoor wordt je stoombad een deugddoende totaalervaring, die je bloedsomloop stimuleert en je huid tot diep in de poriën reinigt. Omdat je afvalstoffen snel uitzweet is dit erg gunstig om virussen en verkoudheden te bestrijden.

Maak kennis met de nieuwste hammams en stoomdouches, voor installatie door onze ervaren monteurs of om zelf te plaatsen.

Contact opnemen

Je standaard stoomcabine is zo geïnstalleerd

Onze stijlvolle standaard stoomdouches zijn gemakkelijk te installeren. Ze zijn voorzien van een stoomgenerator met digitale bediening en kunnen ook worden uitgerust met een automatische geurdoseerpomp. Deze pomp zorgt ervoor dat de stoommelk gemengd wordt met de stoom.

Je eigen hammam in de stijl van jouw huis

Als je kiest voor een hammam, kunnen we die helemaal afstemmen op de stijl van je interieur. Wij installeren je stoombad in je nieuwbouw- of renovatiewoning, op maat en helemaal volgens je wensen. De afwerking kan met geglazuurde tegels, mozaïek of Mortex. Mortex is een multifunctionele waterdichte pleister in een kleur naar keuze.

P. De Groote

Massagebad voor de badkamer

“Reeds lang wou ik een massagebad. Toen we besloten onze badkamer te renoveren, was het het uitgelezen moment om voor een massagebad te gaan. We bezochten de showroom van Sofitys waar we de kuip kozen, en na uitleg van Jan kozen we ook het massagesysteem dat best bij ons past. We zijn zeer tevreden!”

Maak een afspraak