Geniet van je Dutchtub buitenbad waar je maar wil

De Dutchtub is een houtgestookt buitenbad voor 4 personen. Het bad in polyester weegt amper 75 kg en kan bijgevolg gemakkelijk verplaatst worden door twee personen. Je zet je Dutchtub met andere woorden neer waar je wil om te genieten van het deugddoende warme water. 

Maak kennis met onze Dutchtub-modellen.

Contact opnemen

Houtgestookt verwarmen

De 650 liter water in de Dutchtub kan je in 2 uur verwarmen tot 38 graden. Daarvoor heb je ongeveer een zak brandhout nodig. Door de natuurlijke circulatie stroomt het koudere water door een spiraal waarin het houtvuur gestookt wordt. 

Laat je Dutchtub gebruiksklaar buiten staan

De Dutchtub is gemaakt van duurzaam en sterk polyester. Daardoor is je tub weerbestendig en kleurecht. Laat hem dus gerust het hele jaar door buiten staan, zodat je er in kan wanneer je daar zin in hebt. 

Wil je  de Dutchtubs in de showroom komen bekijken of uitproberen?

Maak een afspraakof bel ons op 09 382 80 10

N. Verstraeten

Massagebad voor de badkamer en ontkalker

“We kennen Sofitys reeds lang. Met onze renovatie kwam het idee er om een massagebad te kopen. We brachten een bezoekje te Merelbeke waar we een en ander konden zien. Jan raadde ons aan om ook een ontkalker te plaatsen. Geen/minder kalk in het water zorgt duidelijk voor minder kringen op het bad, en verlengt de levensduur van onze nieuwe kranen, een goede keuze ! Jan leverde en installeerde de ontkalker en voorzag ons meteen ook van enkele zakken zout voor de ontkalker. Leuk samenwerken met Sofitys!”

Maak een afspraak