Geniet van een natuurlijk ontspannend hottub bad in open lucht

De hottub is een buitenbad voor 2 of 3 personen in ceder- of larikshout. Het water in de tub wordt verwarmd door een onderwaterkachel of door een kachel naast de hottub die zorgt voor een verwarming van ongeveer 15 graden per uur. Zomer of winter, na ongeveer twee uur is je buitenbad klaar om je in onder te dompelen en van te genieten. 

Onze hottubs zijn voorzien van:

  • twee of drie zitbanken
  • een laddertje
  • een houten cover
  • een Gardena-koppeling waarmee u het bad eenvoudig kan laten leeglopen
  • een asschop

Maak kennis met onze hottub-modellen.

Contact opnemen

Je hottub heeft geen onderhoud nodig

Het Canadees knoestvrij cederhout waaruit de hottub gemaakt is, biedt een optimale bescherming tegen verrotting en schimmels. Je buitenbad hoeft bijgevolg nooit behandeld, geolied, geteerd of gedicht te worden. Integendeel, het hout krijgt in de loop der jaren een patina die het hout alleen maar mooier maakt.

Het enige wat je nodig hebt, is droog brandhout

De houtkachel die de hottub verwarmt, is gemaakt van zuurbestendig marine-aluminium, dat warmte sneller geleidt dan inox. Kachel en bad zijn van elkaar gescheiden. Om de kachel aan te steken gebruik je droog brandhout. Nadat het water de gewenste temperatuur heeft bereikt, kan je het vuur laten doven. Het water blijft dan nog urenlang warm, zonder dat je moet bijstoken.

Wil je  de hottubs in de showroom komen bekijken of uitproberen?

Maak een afspraakof bel ons op 09 382 80 10

P. De Groote

Massagebad voor de badkamer

“Reeds lang wou ik een massagebad. Toen we besloten onze badkamer te renoveren, was het het uitgelezen moment om voor een massagebad te gaan. We bezochten de showroom van Sofitys waar we de kuip kozen, en na uitleg van Jan kozen we ook het massagesysteem dat best bij ons past. We zijn zeer tevreden!”

Maak een afspraak