Lekker relaxen in je eigen jacuzzi wanneer je dat zelf wil

De Romeinen wisten het al: om te relaxen is er weinig efficiënter dan een warm bad of een spa. Je hoeft echter geen Romeinse keizer te zijn om van de luxe van een eigen jacuzzi te genieten.

Jacuzzi’s voor binnen en voor buiten

Onze buiten-jacuzzi’s in verschillende groottes zijn uitgerust met 29 tot 75 massagejets. Die verdrijven met waterkracht de vermoeidheid uit je spieren. Door de ergonomische vorm van het bad vermijden we dat je lichaam naar omhoog wordt gestuwd, waardoor je volop kan genieten van de watermassage. Ook je binnen-jacuzzi kunnen we uitrusten met een massagesysteem dat volledig aan je wens voldoet.

Maak kennis met de nieuwste jacuzzi’s, voor installatie door onze ervaren monteurs.

Contact opnemen

Je jacuzzi wordt geleverd met deze aangename fysieke en psychische bijverschijnselen 

  • Je spieren ontspannen
  • Je bloedsomloop wordt gestimuleerd
  • Je immuunsysteem wordt versterkt
  • Je stress ebt weg
  • Je slaapt beter
  • Je houdt er beslist een goed gevoel aan over

Met ons servicepakket heb je geen zorgen voor onderhoud of herstelling

Bij de levering of installatie van je jacuzzi, vertellen we je alles over het onderhoud. Je kan bij ons ook testkits kopen om de waterkwaliteit te meten en te optimaliseren. Net als nieuwe filters of filterreinigers om in een handomdraai filters te spoelen. 

Wil je zelf niet voor het onderhoud instaan, dan bieden we je een servicecontract aan, waardoor je altijd zonder zorgen in je jacuzzi kan stappen. Elke 4 maand komen we de werking van je jacuzzi controleren, het bad reinigen en ontsmetten en het water vervangen. 

Kostprijs: 1.200 euro/jaar

Wil je  de jacuzzi’s in de showroom komen bekijken of uitproberen?

N. Verstraeten

Massagebad voor de badkamer en ontkalker

“We kennen Sofitys reeds lang. Met onze renovatie kwam het idee er om een massagebad te kopen. We brachten een bezoekje te Merelbeke waar we een en ander konden zien. Jan raadde ons aan om ook een ontkalker te plaatsen. Geen/minder kalk in het water zorgt duidelijk voor minder kringen op het bad, en verlengt de levensduur van onze nieuwe kranen, een goede keuze ! Jan leverde en installeerde de ontkalker en voorzag ons meteen ook van enkele zakken zout voor de ontkalker. Leuk samenwerken met Sofitys!”

Maak een afspraak