Geen zorgen over plaatsing, onderhoud of snelle herstellingen

Het kan niet de bedoeling zijn dat de plaatsing of het onderhoud van je wellnessinstallatie meer stress en zorgen met zich meebrengen dan ze wegnemen. Daarom hebben we heel goed nagedacht over de hele aankoop- en onderhoudsprocedure.

De aankoop: precies advies voorkomt problemen achteraf

Als een bezoek aan onze showroom of aan deze website je geïnspireerd heeft om in een wellnesstoestel te investeren, dan komen we de ruimte waarvoor het bedoeld is bekijken en opmeten. Bij die gelegenheid zien we meteen wat mogelijk en wat niet mogelijk is en kunnen we bijgevolg precies adviseren. Zodra u tot de aankoop beslist heeft, komen we opnieuw langs voor een technische opmeting en spreken we af wanneer de plaatsing zal gebeuren en hoe die in zijn werk zal gaan.

Is je woning nog in de planningsfase, dan overleggen we met je architect of je aannemer om de voorinstallatie uit te voeren.

Inbouw of opbouw met respect voor je interieur

Betreft het een verbouwing van een bestaande ruimte, dan zorgen we ervoor dat je wellnesstoestel naadloos wordt ingebouwd. Zowel de voorstudie, de montage als de afwerking kunnen we voor onze rekening nemen. Omdat we weten dat verbouwen met ongemakken gepaard gaat, denken we vooraf goed na over de manier waarop je minst last van de ingreep zal hebben. Uiteraard zorgen we er ook voor dat we de werf proper achterlaten.

Onderhoudscontract voor buitenjacuzzi’s

Voor buitenjacuzzi’s bieden we een onderhoudscontract aan waarbij we de werking van het bad elke 4 maand komen controleren, het bad reinigen en ontsmetten en het water vervangen.

Kostprijs: 1.200 euro/jaar

Snelle herstellingen

Is je jacuzzi, sauna of stoomdouche defect, dan maken we meteen een afspraak om de diagnose te stellen. We rekenen een forfait van €90 in Oost- en West-Vlaanderen en €115 in Antwerpen.

Wil je meer informatie over onze service? Kom even langs in onze showroom.