Referenties

B. Van De Kerkhove

houtgestookte Finse sauna en Dutchtub

"Intussen hebben we onze sauna al een weekje en hebben die al een paar keer uitgetest.... we zijn super tevreden! Het vakmanschap van Jan, maar ook zijn persoonlijke aanpak zijn gewoon TOP! Elk detail telt :)
We zijn bij Sofitys terechtgekomen via onze buurman (mond aan mond reclame) en hebben er nog geen minuut spijt van gehad!
Keep up the good work!
Thx"

C. Maes

traditionele Finse sauna

“ Jan en Muriel, we staan erop jullie nog eens te bedanken voor de goeie service, het vakmanschap, het aangename contact, en niet in het minst voor het prachtige resultaat!

Gisteren onze sauna voor het eerst getest en... perfect bevonden! “

B. Deweer

traditionele sauna

"Hartelijk dank voor de top-service! De sauna werkt uitstekend, jullie werk (van plan tot uitvoering) was top. Wij maken alvast reclame voor Sofitys! "

M. Meuleman

barrelsauna "panorama"

"Zonet voor de eerste keer in onze "panorama" barrelsauna gezeten! Een belevenis als geen tevoren.
Heel snel op temperatuur en dan is het lekker genieten.
Heel tevreden over de service en plaatsing van Jan, supervriendelijke aangename man die de tijd neemt voor zijn klanten. Het is alsof we hem al jaren kennen.
Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking en veel succes verder, jullie verdienen het!"

G. Veillaird

Dutchtub special color en fieldchairs

" We hebben uiteraard al van de Dutchtub genoten ! De eerste keren duurde het ietsjes langer om het water warm te krijgen, we moesten nog wat voeling krijgen met het stoken... Het is ongelooflijk hoe lang het water warm blijft. Eigenlijk hoef je dan bijna een gans (warm) weekend niet meer bij te stoken.
Jullie service is uiteraard top ! Kan ik niets op aanmerken ! Tot in de puntjes verzorgd, en het kaartje was een aangename verrassing ! "

A. De Buck

traditionele sauna

"Vòòr onze samenwerking kenden we Jan en Muriel eerder "van ziens", en "van horen zeggen" wisten we dat ze sauna's plaatsen.
Toen we de beslissing maakten om van een vrijgekomen ruimte een wellnessruimte te maken, bezochten we de showroom van Sofitys. Eerlijk gezegd, een beetje twijfelend omdat we eerder in 'grotere' bedrijven geloofden. Al van bij het eerste gesprek bleek dat we op dezelfde golflengte konden komen. Onze initiële twijfels werden vrij snel van tafel geveegd ! Wij hadden onze visie en jullie weerlegden of stimuleerden bepaalde ideeën.
Jan kwam de ruimte bekijken, kon zich dan beter een idee vormen van de mogelijkheden en samen kwamen we tot een mooi project aan een aanvaardbare prijs.
We stelden een termijn voorop - we moesten de ruimte ook nog wat klaarmaken - en Jan deed er alles aan om die termijn te respecteren. Het vooropgestelde plan werd binnen de beloofde termijn een zàlige werkelijkheid !!
We zijn blij met jullie te hebben samengewerkt, we kunnen jullie vakbekwaamheid alleen maar aan iedereen aanbevelen. We wensen jullie alvast heel veel succes met de verdere uitbouw van jullie zaak en zullen zeker niet twijfelen mochten we in toekomst onze wellness uitbreiden."

S. Heyse

cederhouten barrelsauna

"Ik ben reuzeblij met mijn aankoop van de barrelsauna! De kachel doet het heel goed en het is er in een mum van tijd 100°."

G. Decock

traditionele sauna

"De samenwerking met Sofitys was super. Onze sauna werd uitgevoerd zoals besproken en is zeer mooi. We zijn zeer tevreden en zullen er zeker reclame voor maken!"

P. De Groote

Massagebad voor de badkamer

“Reeds lang wou ik een massagebad. Toen we besloten onze badkamer te renoveren, was het het uitgelezen moment om voor een massagebad te gaan. We bezochten de showroom van Sofitys waar we de kuip kozen, en na uitleg van Jan kozen we ook het massagesysteem dat best bij ons past. We zijn zeer tevreden!”

L. Demonie

cederhouten barrelsauna

"Na bezoek aan diverse beurzen wisten we welk type sauna we precies wilden: een Finse buitensauna, houtgestookt, slechts lichte fundering vereisend en passend in onze ecologische tuin.
Jan verzekerde ons dat hun cederhouten barrelsauna aan onze verwachtingen zou voldoen. Na drie jaar gebruik zijn we nog steeds uiterst tevreden van onze aankoop bij Sofitys."

S. Fieuws

Sunlighten infraroodsauna

“Tijdens de opendeurdagen bracht ik samen met mijn echtgenote een bezoekje aan Sofitys. We kregen zeer duidelijke info ivm infraroodsauna’s in het algemeen en het merk Sunlighten in het bijzonder. De plaatsing verliep vlot en netjes. We zijn uiterst tevreden over onze aankoop. Drie maal per week maak ik gebruik van mijn infraroodsauna en ik voel me daardoor fitter dan vroeger.”

N. Verstraeten

Massagebad voor de badkamer en ontkalker

“We kennen Sofitys reeds lang. Met onze renovatie kwam het idee er om een massagebad te kopen. We brachten een bezoekje te Merelbeke waar we een en ander konden zien. Jan raadde ons aan om ook een ontkalker te plaatsen. Geen/minder kalk in het water zorgt duidelijk voor minder kringen op het bad, en verlengt de levensduur van onze nieuwe kranen, een goede keuze ! Jan leverde en installeerde de ontkalker en voorzag ons meteen ook van enkele zakken zout voor de ontkalker. Leuk samenwerken met Sofitys!”

A. Lesage

Plaatsen van jacuzzi

“Wij hebben in de lente van dit jaar een jacuzzi laten plaatsen in onze tuin door Jan van Sofitys. De installatie verliep vlot maar wat nog belangrijker is: ook bij vragen over onderhoud achteraf is de service uitstekend. In ons geval was er een probleempje opgetreden door onze eigen fout. Zelfs dan zorgt Sofitys ervoor dat alles snel weer goed komt. Dat bewijst de betrokkenheid van een vakman, een klantvriendelijkheid die je nog maar zelden terugvindt!”

L. Nolf

hammam

"Super tevreden met de persoonlijke en professionele aanpak van Jan!"

H. Verstraeten

swimspa

"De nieuwe website is een weergave van de service die wij al meer dan 20 jaar mogen ervaren. Sinds drie jaar zijn we dagelijks klant en gebruiker van een zwemspa. Jan kwam deze met de beste zorgen installeren."

P. Lemmens

materialen voor zelfbouw sauna

"Ik heb al meermaals van de sauna kunnen genieten. Het resultaat mag gezien worden. Het hout is zoals ik het wou, en de kachel zorgt voor een snel opgewarmde sauna. Ideaal!"