Neem een biosauna aan een lagere temperatuur en een grotere luchtvochtigheid

Een saunabelevenis is zeer persoonlijk omdat elk lichaam anders reageert op temperatuur en luchtvochtigheid. In een biosauna wordt de traditionele saunakachel vervangen door een combikachel met een waterreservoir. De opwarming zorgt ervoor dat het water verdampt en de luchtvochtigheid toeneemt.

Het ideale alternatief voor een traditionele Finse sauna 

In een biosauna schommelt de temperatuur doorgaans tussen de 55 à 60 graden, terwijl de luchtvochtigheid schommelt tussen de 40 à 60 procent. Daardoor is de biosauna voor veel mensen draaglijker en aangenamer dan een droge sauna, waar temperaturen veel hoger liggen en de vochtigheid lager.

Maak kennis met de nieuwste binnensauna’s, voor installatie door onze ervaren monteurs of om zelf te plaatsen.

Contact opnemen

In combinatie met aroma- en kleurentherapie

De aroma’s van bijvoorbeeld eucalyptus, munt of berk maken steeds vaker deel uit van een saunaervaring. De heerlijk helende en ontspannende geur bekom je door enkele druppels etherische olie aan het water toe te voegen dat je op de stenen van de saunakachel giet. 

In het plafond van je sauna kunnen we led-lichtjes inbouwen die de saunaruimte laten baden in een rustgevend licht. Andere kleuren zorgen voor een ander effect op je lichaam.

Wil je  de biosauna’s in de showroom komen bekijken of uitproberen?

Maak een afspraakof bel ons op 09 382 80 10

P. De Groote

Massagebad voor de badkamer

“Reeds lang wou ik een massagebad. Toen we besloten onze badkamer te renoveren, was het het uitgelezen moment om voor een massagebad te gaan. We bezochten de showroom van Sofitys waar we de kuip kozen, en na uitleg van Jan kozen we ook het massagesysteem dat best bij ons past. We zijn zeer tevreden!”

Maak een afspraak