365 dagen zwemplezier, ook al heb je geen plaats voor een eigen zwembad

Als je het hele jaar door wil zwemmen maar geen plaats hebt voor een zwembad, is een compacte swimspa echt iets voor jou. Krachtige jets zorgen voor tegenstroom waardoor je ter plekke kan blijven zwemmen, zolang je wil. De zwemspa kan zowel bovengronds worden geplaatst of half ingewerkt worden in je terras of tuin.

Maak kennis met onze swimspa’s, voor installatie door onze ervaren monteurs.

Contact opnemen

Je swimspa is altijd gebruiksklaar voor ontspanning en inspanning

Je kan je zwemspa behalve om recreatief of sportief te zwemmen ook als jacuzzi gebruiken. Behalve de jets die voor tegenstroom zorgen, kunnen er immers ook massagejets in verwerkt worden, precies  zoals in een massagebad. 

Met onze servicepakket heb je geen zorgen voor onderhoud of herstelling

Een swimspa vergt veel minder onderhoud dan een zwembad. Het bevat tenslotte slechts ca. 4.500 liter water. Bij de levering of installatie vertellen we je alles over het onderhoud van je zwemspa. Je kan bij ons ook testkits kopen om de waterkwaliteit te meten en te optimaliseren. Net als nieuwe filters of filterreinigers om in een handomdraai filters te spoelen. 

Wil je zelf niet voor het onderhoud instaan, dan bieden we je een servicecontract aan, waardoor je altijd zonder zorgen in je zwemspa kan stappen. Elke 4 maand komen we de werking van je toestel controleren, het bad reinigen en ontsmetten. 

Kostprijs: 1.200 euro/jaar

Wil je  de swimspa’s in de showroom komen bekijken of uitproberen?

P. De Groote

Massagebad voor de badkamer

“Reeds lang wou ik een massagebad. Toen we besloten onze badkamer te renoveren, was het het uitgelezen moment om voor een massagebad te gaan. We bezochten de showroom van Sofitys waar we de kuip kozen, en na uitleg van Jan kozen we ook het massagesysteem dat best bij ons past. We zijn zeer tevreden!”

Maak een afspraak